Kolme korruse lood

reede, märts 24, 2006

Öö lugu

Öö loo tiitli võitis see, kus hobused on uhked oma saladuse üle: nad oskavad lennata. Miks nad uhked on? Paljud ju arvavad, et hobustel erilisi saladusi pole. Kuid neljajalgsed hobused lendavad ja mõtlevad: "Hobuste lendamine – see on mittelendavate loomade lend! See on eriline." Seda huvitavat paradoksi nad oma lauluga tähistavadki.

Mina tähistan selle lauluga kolm kuud kestnud interluudiumi lõppu. Peale aastavahetuse arvutikrahhi olen taastanud andmed, mis sain, ning taas oma uue nõmeda läikiva ekraaniga riista kasutusele võtnud. Elagu meie tulevane koostöö! Poole aasta digifotodest jäi õhuke mälestus mu silenevas ajus.

PS Ja miks on inimesed võiduka moega, andes Tallinn-Tartu maantee neljarealiseks ehitamisele oma toetuse? Tehku seda vähemalt silmad maas! Kes võitleb siis entroopia meeletu suurenemise vastu, kui mitte me ise?

1 Comments:

  • Tõele tulevat au anda. Esmasena keerlesime lendavate hobuste saatel juba kuid tagasi metafüüsika juures, aidati mul meenutada. Nüüd külastas see laul mind uuesti. Järelikult on õige asi.

    By Blogger Uku, at märts 25, 2006 8:51 PM  

Postita kommentaar

<< Home